Maddens Helg

25 Jul

Eller ja jag tänker börja med torsdagen och sedan fortsätta tills idag (söndag)

Torsdag

Jordgubbar ❤ bubbisar är så himla smaskigt så jag va bara tvungen att köpa dem när jag såg dem i affären! Riktiga Svenska bubbisar! Mums ❤ Satt sen och åt dem och drack kaffe tillsammans med två killar från pantängen. Väldigt trevliga måste jag påstå! : ) Jobbet var alltså helt okey! Annars i så träffade jag tjejerna i KinkyClub ❤ Vi käkade suchi i stadsparken och skvallrade om livet. Sen så hängde jag mycket med Dennis och Olsson resten av kvällen! Blev helt galet roligt! Har inte känt mig så galet glad på ganska länge. Men vi sprang runt som små apor och hade as roligt. Men jag saknade dock några, men det va ganska okej. Men bara ganska! Så denna T-kväll i Borås blev helt och hållet lyckad. Missar dock nästa T-kväll för då är Madden och Jozzan på Emmabodafestivalen. Ser faktiskt riktigt ifram emot det! Jag och Jozzan är en galen blond kombination! Två galna singeltjejer på festival! Vi får se hur detta slutar *fniss*. Men jag har ganska mycket dåligt samvete över att jag missar nästa T-kväll för då spelar Maxin och pojkarna på seenen på torget och svensktoppen. ❤ jag kommer helt och hållet tänkta på er!!!

Fredag

En väldigt lugn och skönt på jobbet idag. Gjorde något riktigt pinsamt nu på morgonen, som jag absolut inte tänker berätta! Skäms som fan i alla fall. När det blir lugnt och tråkigt på jobbet, vi säger att det regnar ute och att vi inte har något att göra så kan man ta upp en bok och läsa lite. Vi har massor av kvar glömda eller kvarlämnade Halequin böcker som jag läser av. Tog en på måfå och det blev en som heter “En svindlande upptäckt”. Men i alla fall jag Citera:
” Du passar utmärkt i en djungel, under ett blommande tulpanträd… starka färger, tropisk hätta och ett rytande lejon i bakgrunden”
Det är en riktig snygg komplimang ändå men HELT FEL! Lejon finns inte i djungeln utan på savannen och han som säger det (den manliga huvudkaraktären) skall ha spenderat mycket tid i just Afrikas djungel och så gör de ett så fult och simpelt misstag.
DÅLIGT!
Pumor och tigrar må finnas i djungler men inte lejon. Punkt slut! Men det gör inte boken till dålig verkligen inte här kommer till exempel ett fantastiskt citat:
“Jag lovar att inte kasta ner dig på klipporna och slita av dig kläderna. Man måste tänka på de stackars fiskmåsarna de är inte vana vid sådant!”

Annars blev det spelkväll hos Nii-chan (Simon) LOVE ❤ Det va även massa roliga människor och massa mys så klart! Hur kan det bli någonting annat med det gänget <3. Helt fantastiskt galet. Vi satt och spelade hunting duck och massa gamla nitendo spel! As roligt jag va inte så bra som jag hade hoppats på, tyvärr. Men men jag är inte så dålig förlorare så för mig så va det helt okej. Vi spelade även supermario smach broom eller hur det stavas och heter. Har spelat det en del med Dennis så jag har fått lite skills ^^. Så jag kom till final och kom trea. Men efter själva tävlingarna var slut så satt jag och Johan och spelade. Jag vann! Jag är inte någon speciellt dålig förlorare men jag älskar att vinna! Jag tror vi spelade fyra spel och jag van tre av dem! Han vill egentligen inte prata om det, jag tror jag har lyckats att skada hans manliga självkänsla! ^^, Va inte arg på mig snälla! Jag är bara ganska duktig på just det spelet xD.

Lördag

Lördag börjar med att jag vaknar sent. Vilket va så bra för mig, sover inte allt för bra på vardagarna så jag “tar igen det” på helgerna. Men vid halv 1 så va jag i stan och väntade på Maxin och Madeleine för att käka lunch. Det blev en sallad på “Pepperoni” As gått! hur mycket mat som helst. Så mumsigt. Sen så fortsatte vi där ifrån och gick till Ur och Pen för att köpa klocka jag lämnade även in mina två analoga klockor som hade inget batteri kvar. Jag köpte två klockor en rosa och en röd ❤ Jag älskar dem båda väldigt  mycket. Handlade även lite smink och nagellack på H&M. Super lunch helt enkelt.
Det blev även party på kvällen! Hos Simon så klart! Med hela det fantastiska gänget. Det blev lite extra mysigt… ^^, Hehe. Jag och Maxin pratade mycket och det känndes jätte bra! Det blev så klart utgång till Harrys blev det. Jag Kom in ❤ YYEEY ❤ Awsome! Helt otroligt mysigt vi hade jätte kul, eller jag hade i alla fall ^^. Jag dansade och pratade alla stirrade på mig av någon anledning… 😀 Måste vell vara ett bra tecken kanske. Eller så är det jätte dåligt. tehe! Allt var absolut mys, Tack du!

Söndag

Vaknade 1, gick ute upp förrän två vid tre åt jag mat vid fyra åkte jag till stan drack kaffe. Vid halv 5 så hemtade Maxins föräldrar upp mig och vi alla (jag Maxins mamma och styvfar, Simon och Madeleine) till bredared för att lyssna till Maxin and the band ^^, de heter inte så men jag skall pinsamt erkänna att jag vet itne vad de kallar sig, något med Gentlemen i alla fall! Bandet består av
  • Maxin som sångare
  • Hallabro på bas
  • Johan på akustiskt
  • Magnus på trummor
  • Joel på elgitarr

och fyyyyfaaaan va de är bra! Helt seriöst de kommer rocka fett på torget helt klart! Mina super vänner!!! All lycka till er och jag kommer att vara med er hela tiden inte fysiskt dock men psykiskt och om inte på tele och sms xD ❤

Love Madden 

Leave a comment