Om Madden

Hej jag heter Madelene Ekeroth alias Madden och Neko-sempai. Jag är född 91-08-06 och varför jag bloggar är en bra fråga. Men jag har det lite som ett tidsfördriv. Ett ganska trevligt sådant också! Jag är just nu i ett stadigt förhållande med min pojkvän Dennis ❤ .

Jag gick Samhäll/samhäll på Bäckäng och trivdes bra där. Nu jobbar jag som försäkringsförmedlare på Transcom och trivs även bra där.

Jag tycker om att läsa, skriva, måla, umgås och lyssna musik. Ganska normalt måste jag säga! Men jag är också ett Manga/ Anime frieak! ^^, Jag älskar mer eller mindre allt som kommer från Japan! Så jag läser väldigt mycket manga och ser väldigt mycket anime. Har även nu börjat falla lite för Japansa och Korianska dramer! Helt underbara måste jag säga!

Jag gillar även  djur och natur, gillar övernaturligt men jag gillar även dans och party. Jag är en salig blandning av personligheter jag har inget som jag tycker speciellt mycket om ingen speciell färg jag tycker om el. någon specifik årstid. Jag gillar det mästa! Det ända jag kan säga är att jag älskar när det stormar! Det är en grej som jag kan säga med all säkerhet.Men som sagt annars är jag ganska udda med allt, jag tycker om mycket och har i vanliga fall ganska lätt att hitta ro i mig själv även om jag kan strässas upp och flippa!

Något jag inte tycker om är i alla fall när människor beter sig som skit, det räcker nog att säga tror jag.

Ja det är nog ganska mycket jag där! Tack å puss

Leave a comment